WONINGEN

Ariens Elektrotechniek onderscheid zich door een totaal aanbod te bieden aan producten.

Verlichting

We besteden veel aandacht aan het ontwerp van een verlichtingsplan.

Het verlichten van woningen is vandaag de dag allang geen kwestie meer van een contactpunt midden in het plafond en een contactpunt aan de muur voor een schemerlampje. Nieuwe, smaakvolle en doordachte mogelijkheden zijn op het toneel verschenen. Vooral met de komst van LED-verlichting is een keur aan mogelijkheden ontstaan om energiezuinig prachtige lichtoplossingen in uw nieuwe of bestaande woning te realiseren.

Ariens Elektrotechniek werkt onder andere met producten van Bega en Arkos Light.

Hiernaast ziet u enkele impressies van verlichtingsmogelijkheden in woningen. Wij komen graag eens kijken om te adviseren over de mogelijkheden voor uw woning!

Audio / domotica

Bij domotica draait het zowel om gemak en dienstverlening als de integratie van techniek en digitale bediening in de woning. Om audio en domotica te integreren werkt Ariens Elektrotechniek onder andere met de kwaliteitsproducten van Trivum en Revox.

Na installatie kunt u de domotica en audio handig bedienen met een klein design touch pad.

NAS-servers

Ook leveren wij NAS-servers (Network Attached Storage). Hiermee worden audio- en videobestanden op één centrale server opgeslagen en zijn deze via het netwerk in uw hele woning, en eventueel zelfs daarbuiten, te bereiken.

Beveiliging

Ook voor beveiliging bieden wij een totaalpakket aan. Hierbij moet u denken aan:

  • Camera beveiliging
  • Brand beveiliging
  • Toegangs controle systeem